icon

Herfst 2020

Geplaatst door Dino Hadziomerovic op

Geweldig dat u de tijd neemt om onze blog te lezen! Het is inmiddels september en het stookseizoen 2020/2021 gaat bijna van start. We hebben een zeer drukke zomer achter de rug. Van onze voorjaarsaanbieding is heel veel gebruik gemaakt en ook gedurende de zomer liep het mooi door.

Onze houtsoorten zijn beuken en eiken. Deze houtsoorten zijn harde houtsoorten en geven veel en fijne warmte in uw open haard of houtkachel. Doordat het een harde houtsoort is, brandt het hout traag en dus zeer lang.

Vroeger werd de houtkachel ook de 'allesbrander' genoemd. In tegenstelling tot de naam mogen niet alles verbranden. Het is zeer belangrijk dat u droog en schoon hout stookt zodat de overlast zo minimaal mogelijk is. Om meer uitleg te geven over het stoken van hout en alles wat hierbij komt kijken kunt u ons bellen of mailen. 

Bel: 085 303 0071

Mail: Info@haardhoutloods.nl

Handig om te weten

  • Gratis verzending binnen Nederland (€ 25 voor België)
  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  • Veilig bestellen en betalen

En tot slot, wat u niet moet vergeten is dat het erg belangrijk is dat uw rookafvoer geveegd is voordat u weer start met stoken! En dat, uiteraard, uw houtopslag goed gevuld is!

Warme groet,
team haardhoutloods.nl


Deel dit bericht